Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή η συναυλία της Branco

Εικόνα του άρθρου Την Παρασκευή η συναυλία της Branco
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2016, 11:03
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη συναυλία της πορτογαλέζας ερμηνεύτριας Cristina Branco, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της αρχαίας Νικόπολης, αυτή την Παρασκευή 29 Ιουλίου, στις 21:30. Στην σκηνή του Ωδείου, δίπλα στην ερμηνεύτρια των φάντος, θα εμφανιστεί και η Ελεονώρα Αποστολίδη, η νεαρή πιανίστρια από την Πρέβεζα με πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η προπώληση των εισιτηρίων της μοναδικής αυτής συναυλίας. Η χωρητικότητα του Ρωμαϊκού Ωδείου είναι περιορισμένη, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευθούν έγκαιρα τα εισιτήριάτους στα σημεία προπώλησης, στην τιμή των 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στα Γιάννενα γίνεται στο βιβλιοπωλείο Πρόκος (Σαλαμάγκα 2 & Δωδώνης, τηλ. 2651034100), στην Πρέβεζα στο βιβλιοπωλείο Κύκλος, στο μπαρ Diem, στο καφέ «Μποτίλια στο πέλαγο», στο κατάστημα αξεσουάρ «Ονειροπαγίδα», στο κατάστημα μουσικών οργάνων «Ρυθμός», στην Άρτα στο βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε» και στη Λευκάδα στο μπαρ «Baccara». Εισιτήρια προπωλούνται  και μέσω viva.gr. Στο ταμείο, το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Για τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την πλατεία Ανδρούτσου (ώρα αναχώρησης 20:40). Τη συναυλία διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ο δήμος Πρέβεζας και η μη κερδοσκοπική εταιρία Preveza Jazz Festival.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back