Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερις του ΝΟΙ στην εθνική κωπηλασίας

Εικόνα του άρθρου Τέσσερις του ΝΟΙ στην εθνική κωπηλασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2021, 16:44
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τέσσερις κωπηλάτες του ΝΟΙ παίρνουν μέρος στο κοινόβιο προετοιμασίας της εθνικής κωπηλασίας στον Σχινιά, που ολοκληρώνεται στις 28 Μαρτίου.

Πρόκειται για τους Στέφανο Ντούσκο, Παύλο Φαϊτά, Θανάση και Λεωνίδα Παλαιοπάνο. Το κοινόβιο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 28 Μαρτίου.

Προετοιμάζονται για την προολυμπιακή ρεγκάτα που θα γίνει αρχές Απριλίου στο Βαρέζε της Ιταλίας, καθώς εκεί θα δοθούν αρκετά εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Επίσης, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά, επίσης στο Βαρέζε, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων που θα λάβει χώρα τον Μάιο στο Μόναχο της Γερμανίας.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διεξάγει αυτές τις ημέρες και μέχρι τις 28 Μαρτίου εικονικό προπονητικό κοινόβιο για αθλητές κάτω των 19 ετών. Σ’ αυτό συμμετέχουν 40 κωπηλάτες από όλη τη χώρα, η επιλογή των οποίων έγινε με βάση τα αποτελέσματα που πέτυχαν στις εργομετρικές δοκιμασίες του προηγούμενου μήνα. Από πλευράς Ν.Ο.Ι. πρόσκληση να παρακολουθήσουν το κοινόβιο έλαβαν τέσσερις νεαροί αθλητές και συγκεκριμένα οι Σπύρος Γεωργίου, Ιάσονας Εξάρχου, Ανδρέας Καρέτσος και Κατερίνα Γώγου.

(φωτό αρχείου από παλιότερη αποστολή της Εθνικής)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back