Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 18-02-2019, 18:06
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το έργο του Lukas Bärfuss «Τέσσερις εικόνες αγάπης» θα παρουσιάσει η «Θεατρική Συμπαιγνία» στο πλαίσιο του φεστιβάλ του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων «Η πόλη μας στη σκηνή». Το έργο θα ανέβει από 22 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, στις 21:00, στο Καμπέρειο Θέατρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δύο έξυπνα τεμνόμενες ερωτικές ιστορίες επιχειρούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα: Συγχωρείται η προδοσία στον έρωτα; Τι είναι αληθινή αγάπη; Είναι αυτή που καταφάσκει στην πολυγαμικότητα -ως απώτατο στάδιο της αποδοχής του άλλου- ή αυτή που την τιμωρεί;

Υπόθεση του έργου: Η Έβελυν και ο Ντάνιελ έχουν μεταξύ τους εξωσυζυγική σχέση. Όταν αποφασίζουν να ομολογήσουν τη σχέση στους συζύγους τους, όλα ανατρέπονται...

Για τον συγγραφέα: Ο Lukas Bärfuss γεννήθηκε το 1971 στο Τουν της Ελβετίας και ζει στη Ζυρίχη. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο υποσχόμενους γερμανόφωνους δραματουργούς της γενιάς του. Θεατρικά του έργα έχουν παρουσιαστεί στα σημαντικότερα θέατρα της Ελβετίας και της Γερμανίας.

Συντελεστές της παράστασης

Μετάφραση: Γιώργος Δεπάστας

Σκηνοθεσία: Γιολάντα Καπέρδα

Βοηθός σκηνοθέτη: Πάνος Ευαγγέλου

Σκηνικά - Κουστούμια: Αγγελική - Βασιλική Σιδέρη

Μουσική επιμέλεια: Πάνος Ευαγγέλου

Φωτισμοί: Πάνος Ευαγγέλου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Γιολάντα Καπέρδα, Στέλλα Κατσαρού, Κώστας Σερίφης, Βασίλης Σιάφης, Αριστοτέλης Σπυρόπουλος.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ κανονικό, 7€ μειωμένο και 3€ για τους άνεργους.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συμβολή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2