Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Terracom: Δύο πακέτα δωρεάν για τα συστήματα υγείας

Εικόνα του άρθρου Terracom: Δύο πακέτα δωρεάν για τα συστήματα υγείας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2020, 15:37
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το δικό της, σημαντικό «λιθαράκι», σε παγκόσμιο επίπεδο, βάζει και η γιαννιώτικη εταιρία τεχνολογίας Terracom για τη μη μετάδοση του Covid-19.

Η εταιρία προχωρά στη δωρεάν παροχή δύο προϊόντων για όλες τις υγειονομικές μονάδες σε όλον τον κόσμο, μαζί με τους συνεργάτες της και τους επενδυτές της στον οίκο Brookstreet Equility Partners (brookstreetequity.com). Πρόκειται για δύο προϊόντα που ενισχύουν τα συστήματα υγείας: το QR-Patrol (www.qrpatrol.com) και το MyLoneWorkers (www.myloneworkers.com) τα οποία από σήμερα πλέον διατίθενται εντελώς δωρεάν σε οργανισμούς υγείας σε όλον τον κόσμο, όπως νοσοκομεία, ινστιτούτα υγείας, ΜΚΟ σχετικές με την υγεία και την περίθαλψη κλπ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα συγκεκριμένα λογισμικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό και να συνεισφέρουν:

-Στην επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των εργαζόμενων/εθελοντών και των προϊστάμενων/συντονιστών.

-Στην άμεση αναφορά και την ανταπόκριση σε περιστατικά χρησιμοποιώντας πολυμεσική επικοινωνία.

-Στην ταχύτερη κινητοποίηση των εργαζόμενων και των εθελοντών σε περίπτωση ανάγκης.

-Στην άμεση παροχή οδηγιών σε εθελοντές σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.

-Στη μείωση του χρόνου διαχείρισης μέσω της αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών και των αναφορών των εργαζόμενων και των εθελοντών.

«Είμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται για τις ανθρώπινες ζωές» αναφέρεται σε μήνυμα του CEO της εταιρίας, Δημήτρη Ζαχαράκη.

Η Terracom (www.terracom.gr) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία έχει αναπτύξει την παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα για τη διαχείριση εργατικού δυναμικού QR-Patrol και MyLoneWorkers, που βασίζονται σε cloud και SaaS (Sale software as service). Η εταιρεία εδρεύει στην Ελλάδα και εξυπηρετεί πελάτες σε 82 χώρες π.χ. Αεροδρόμιο Heathrow, GS4, Brinks, Securitas, Carnegie Mellon, Hilton, IKEA κλπ.

Η Brookstreet (brookstreetequity.com), με έδρα το Λονδίνο, είναι ένας επενδυτικός όμιλος που υποστηρίζει δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ισχυρές διεθνείς εμπορικές προοπτικές με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back