ΘΕΑΤΡΟ

«Το τέλος της μικρής μας πόλης», πρεμιέρα

Εικόνα του άρθρου «Το τέλος της μικρής μας πόλης», πρεμιέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2023, 21:15
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για την πρεμιέρα της θεατρικής του παραγωγής «Το τέλος της μικρής μας πόλης» του Δημήτρη Χατζή, σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση, ετοιμάζεται το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 21:30, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Πρόκειται για μια μουσικοθεατρική προσέγγιση του έργου του Χατζή.

«Το χιούμορ, η σάτιρα και η πρωτότυπη ζωντανή μουσική γίνονται όπλο του θιάσου για να μας αφηγηθεί την ιστορία του τέλους μιας πόλης όπως τη γνώρισαν οι ήρωες του διηγήματος. Ο ‘ντόπιος και ευυπόληπτος πολίτης’ Τσιάγαλος θεωρεί αντίπαλό του τον ‘ξενομερίτη και μυστήριο’ Σπούργο χωρίς να αντιλαμβάνεται πως το μέλλον καθορίζεται από ‘αλλού’. Η παράσταση αναδεικνύει ένα τέλος που επανέρχεται ασταμάτητα κι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό αγνοούν το ρόλο τους» αναφέρεται σε σημείωμα του ΔΗΠΕΘΕ.

Παίζουν: Άρης Τσαμπαλίκας, Γιάννης Κοτσαρίνης, Στάθης Κόκκορης, Γιάννης Κοντός, Αντώνης Χρήστου, Βασίλης Λαγδάς.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία- σκηνογραφία: Ορέστης Τάτσης/Τραγούδια-Μουσική σύνθεση-στίχοι: Θέμος Σκανδάμης/Διασκευή-στίχοι: Έλσα Ανδριανού/Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης/Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννια Μπούτνιοκ/Διεύθυνση-Οργάνωση παραγωγής: Χρήστος Χρήστου.

Προπώληση εισιτηρίων: Ticketsioannina, Viva.gr. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back