ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΤΕΕ Ηπείρου: Η ΔΕΣΜΗ καταγγέλλει τη ΔΚΜ για τη διοίκηση

Εικόνα του άρθρου ΤΕΕ Ηπείρου: Η ΔΕΣΜΗ καταγγέλλει τη ΔΚΜ για τη διοίκηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/07/2024, 14:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΔΕΣΜΗ, παράταξη στο ΤΕΕ (δεύτερη δύναμη στις εκλογές), καταγγέλλει την ΔΚΜ που πήρε την πρώτη θέση, γιατί όπως τονίζει ότι δεν έκανε κάλεσμα ενωτικής διοίκησης, «αλλά αρνήθηκε ακόμα και τη συμμετοχή της στην συζήτηση με το επιχείρημα ότι δεν έβλεπε κανένα νόημα στην όλη διαδικασία, παραβλέποντας το γεγονός ότι το 2019 είχε συμμετάσχει».

Επίσης, η παράταξη αναφέρει ότι στις συζητήσεις που ακολουθήσαν με τις άλλες παρατάξεις τέθηκε το ζήτημα της από κοινού διοίκησης του Τμήματος Ηπείρου «στη λογική της ανάδειξης όχι των διαφορών, αλλά του κοινού τόπου στις παραταξιακές προγραμματικές θέσεις, που είχαμε όλοι, για το καλό του κλάδου μας και της περιοχής που ενεργοποιούμαστε. Δυστυχώς οι συζητήσεις δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθούν σε επίπεδο συνεργασίας κυρίως διότι οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες».

Η ΔΚΜ πρότεινε τη ΔΕΣΜΗ για τη θέση του αντιπροέδρου της αντιπροσωπείας, κάτι που η ΔΕΣΜΗ θεώρησε «διπλωματικό τέχνασμα». Τόσο η ΔΕΣΜΗ και η Ενωτική Πρωτοβουλία αρνήθηκαν τις προτάσεις αντιπροεδρίας.

«Σε όλες τις διαδικασίες υπήρχε το μόνιμο και αλαζονικό επιχείρημα από την παράταξη της Δ.Κ.Μ. ότι μπορούν να πάρουν όλα τα όργανα μόνοι τους, που προφανώς ήταν η πραγματική πρόθεσή της» αναφέρει η ΔΕΣΜΗ στην ανακοίνωσή της και τέλος, σημειώνει:

«Οι συνεργασίες για την επίτευξη των βασικών στόχων της παράταξής μας, όπως αυτοί έχουν διατυπωθεί διαχρονικά και προεκλογικά, οικοδομούνται σε θεμέλια ισοτιμίας, αναγνώρισης και σεβασμού των συμμετεχόντων και όχι σε τακτικές διαπραγμάτευσης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3