ΗΠΕΙΡΟΣ

«Ταυτότητα» από τη Φωτογραφική Ομάδα art.A’s

Εικόνα του άρθρου «Ταυτότητα» από τη Φωτογραφική Ομάδα art.A’s
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2022, 15:37
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τις Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2022 διοργανώνει για πέμπτη χρονιά η Φωτογραφική Ομάδα art.A’s.

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, που θα φιλοξενηθεί στην ισόγεια αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γ. Μόραλης»,  θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 20:00.

Την έκθεση των μελών της Φ.Ο.Α. με τίτλο «Ταυτότητα», που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου, επιμελήθηκε η Κατερίνα Κούρου, εισηγήτρια των φετινών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Ομάδα για την περίοδο 2021-2022.

«Θεωρούμε, ότι γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, ότι γνωρίζουμε την ταυτότητά μας. Αν κάποιος μας ρωτήσει, απορούμε για την ‘αφελή’ ερώτηση. Όμως η πραγματική ταυτότητα δεν έχει μονάχα σχέση με τα γραμμένα στο χαρτί στοιχεία μας, ούτε με την ασπρόμαυρη φωτογραφία της αστυνομικής ταυτότητας, αλλά συνιστά τη σχέση μας με την πραγματικότητα. Η ταυτότητά μας αποτελείται από όλα όσα μας χαρακτηρίζουν. Την ιδεολογία μας, τα πιστεύω μας, ακόμα και τον τρόπο που επιλέγουμε να ντυθούμε και να συμπεριφερθούμε. Έχει να κάνει με τα ερεθίσματα που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας» αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Αικατερίνη Νάκου, Αλεξάνδρα Κοντοδήμα, Αλίκη Βίτσιου, Αλίνα Παπαζαχάρη, Αρετή Μπόσμου, Γεώργιος Μπελεβέντης,Γιώτα Ξυλογιάννη, Δήμος Σιαμέτης, Ευάγγελος Κούσουλας, Θύμιος Κατσικογεώργος, Κατερίνα Φιλίππου, Κατερίνα Χάρου, Παντελής Σιώζος, Σάντρα Φώτη, Χρίστος Βήχας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρες λειτουργίας της Δημοτικής Πινακοθήκης: 09:00 έως 14:00 & 18:00 έως 21:00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back