ΕΚΛΟΓΕΣ

Τατιάνα Καλογιάννη: Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο

Εικόνα του άρθρου Τατιάνα Καλογιάννη: Ένα γεμάτο σαββατοκύριακο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/10/2023, 19:05
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα της υποψήφιας δημάρχου Τατιάνας Καλογιάννη το σαββατοκύριακο. Ξεκίνησε περιοδείες από τη λαϊκή στην Αγία Μαρίνα, όπου δεσμεύτηκε στους παραγωγούς και εμπόρους για πλήρη ανακατασκευή της. Συνέχισε τις περιοδείες στην Καλούτσιανη, μιλώντας με πολίτες για το πρόγραμμα της παράταξης Ιωάννινα)_2023:

Είπε μεταξύ άλλων ότι «η γειτονιά αυτή πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη της και αυτό θα ξεκινήσει με την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου γενικού σχεδιασμού ευρείας κλίμακας, όπως άλλωστε θα συμβεί και σε άλλες γειτονιές της πόλης».

Παραβρέθηκε στην επίσημη εκδήλωση για την εγγραφή των ελασμάτων της Δωδώνης στον κατάλογο της UNESCO και στη συνέχεια, πήγε στην Εξοχή.

Την Κυριακή πήρε μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Λιγκιάδων και ακολούθως επισκέφθηκε και περιόδευσε στο Πέραμα και στο Δροσοχώρι.

Μεταξύ άλλων είπε ότι «οι δημοτικές αρχές τα τελευταία χρόνια δεν έθεσαν σε προτεραιότητα την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας στις δημοτικές κοινότητες» και πρόσθεσε ότι πρέπει να αρθούν οι ανισότητες που παρατηρούνται μεταξύ των διαφορετικών δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών και κυρίως, μεταξύ πόλης και περιφέρειας.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back