Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Τζουμέρκα… σε μουσικά μονοπάτια

Εικόνα του άρθρου Τα Τζουμέρκα… σε μουσικά μονοπάτια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2018, 22:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Για δεύτερη φορά, το Ορεινό Καταφύγιο Μελισσουργών και ο ξενώνας «Αγκάθι» διοργανώνουν από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, τα «Μουσικά Μονοπάτια» στα Τζουμέρκα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «Ο Άι Μάρκος». Πρόκειται για το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής που γίνεται στο Ορεινό Καταφύγιο Μελισσουργών με σεμιναριακό χαρακτήρα.

Τα σεμινάρια μουσικής θα λάβουν χώρα στον υπαίθριο χώρο, περιφερειακά του Καταφυγίου, όπου και θα διατίθεται δωρεάν, οργανωμένος κατασκηνωτικός χώρος. Διδάσκουν οι: Γκουβέντας Κυριάκος-Βιολί, Δορμπαράκης Στέφανος-Κανονάκι, Καρακότας Ανδρέας-Λαϊκό τραγούδι, Καρίπης Βαγγέλης-Κρουστά, Κουλλιά Καίτη-Σμυρναίικο τραγούδι, Μηταράκης Δημήτρης-Κιθάρα, Παπαδόπουλος Κώστας-Μπουζούκι, Τσιαμούλης Χρήστος-Ούτι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.mousikamonopatia.gr ενώ θα πρέπει να κατέχουν τις βασικές γνώσεις του εκάστοτε αντικειμένου.

Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει έκθεση χειροποίητων μουσικών οργάνων κατασκευασμένα από ερασιτέχνες οργανοποιούς.

Στις 30 Ιουνίου και στη 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν συναυλίες από τους δασκάλους και τους μαθητές της διοργάνωσης, στην πλατεία των Μελισσουργών και στο προαύλιο του Καταφυγίου αντίστοιχα, με ελεύθερη είσοδο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back