ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο: όλες οι εκδηλώσεις

Εικόνα του άρθρου Λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο: όλες οι εκδηλώσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2017, 11:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

O Δεκαπενταύγουστος καταφθάνει και οι ετοιμασίες για τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει. Σε πολλά χωριά, πάντως, οι Δήμοι, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι αδελφότητες και διάφοροι φορείς έχουν προγραμματίσει για αυτές τις ημέρες και άλλες δράσεις.

Αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Σάββατο 12 Αυγούστου

ΒΙΤΣΑ: Καλλιτεχνικό σεμινάριο για μικρούς και μεγάλους στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 11 το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Μα...γυρεύοντας. Κουκλοθέατρο Αντραλα 19.30

ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΟΙ: Εγκαίνια της ομαδικής έκθεση έργων με θέμα: «Φως, χρώμα, Ψυχή. Ασπραγγελιώτισσες κι Ασπραγγελιώτες εκθέτουν και εκτίθενται…», στις 19:30, στο μεσοχώρι των Ασπραγγέλων. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

ΚΕΡΑΣΟΒΟ (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΚΟΝΙΤΣΑΣ: Συναυλία βαλκανικής μουσικής, στις 21:00, με την Ξανθούλα Ντακοβάνου (φωνή), τον Δήμο Βουγιούκα (ακορντεόν), τον Στέφανο Φίλο (βιολί), τον Λευτέρη Γρηγορίου (κρουστά, γκάιντα) και τον Παναγιώτη Σάκκουλα (λαούτο).

ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ:  Το Γρεβενίτι Ζαγορίου φιλοξενεί τη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΙ «Οι Έλληνες».

ΣΚΛΙΒΑΝΗ: Εκδηλώσεις για παιδιά με μαθήματα παραδοσιακού χορού, παιχνίδι και παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στις 19:00. Θα ακολουθήσει πάρτι νεολαίας.

ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΑ: Η θεατρική παράσταση «Η εποχή του κυνηγιού» με την Αθηνά Τσικνιά και τη Χρυσάνθη Παπαγεωργίου ανεβαίνει στις 21:30. Είσοδος ελεύθερη

ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑ: Η Ομάδα Τέχνης «Βορείως» ανεβάζει την παράσταση «Πεθαμένα πράματα».

ΣΚΛΟΥΠΟ: 7ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά στην πλατεία. Η εκδήλωση ξεκινάει από τις 20.30 με παντομίμα, από τον Γιώργο Φλώρο

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ: Οι Αυτόπτες Μάρτυρες παίζουν ζωντανά από τις 11 το βράδυ, στο Edelweiss

ΛΙΜΜΗ ΖΗΡΟΥ: Δεύτερη μέρα Zero Fest από τις 14.00 και συναυλία με τους Locomondo, Folk’n’Roll και Joseph Gkikas & his Cufflinks

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΙ: Ο Σωκράτης Μάλαμας παίζει ζωντανά στους Μελισσρουργούς Άρτας. Προπώληση εισιτηρίων στα Γιάννενα, στο βιβλιοπωλείο Χαρτέξ.

Κυριακή 13 Αυγούστου

ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ: Εκδήλωση για την προβολή της ολοκληρωμένης σχεδόν νέας ταινίας «While you Live, Shine» του ιρλανδού σκηνοθέτη Paul Duane, στις 20:00, στο υπαίθριο θέατρο «Άγγελος Κίτσος» στο Μονοδένδρι Ζαγορίου.

ΠΕΣΤΑ: Η θεατρική παράσταση «Η εποχή του κυνηγιού» με την Αθηνά Τσικνιά και τη Χρυσάνθη Παπαγεωργίου ανεβαίνει στις 21:30. Είσοδος ελεύθερη.

ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ: Η Ομάδα Τέχνης «Βορείως» ανεβάζει την παράσταση «Πεθαμένα πράματα».


…και λίγο αργότερα

17 Αυγούστου

ΕΗΜ: Γουρούνι στο σακί, από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης- 12 ευρώ εισιτήριο, με τους Δημήτρη Πιατά, Θανάση Τσαλτάμπαση

Δωδώνη, Ανδρομάχη: οι «Κάτω από το δέντρο» είναι μία παρέα από γνωστούς μουσικούς, που ταξιδεύουν στα μονοπάτια της World μουσικής, παρουσιάζοντας το δικό τους Roots ‘n’ Blues, στην «Ανδρομάχη», δίπλα στην αρχαία Δωδώνη.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον κατάλογο των πανηγυριών, που αυτό το τετραήμερο έχουν την τιμητική τους, εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back