Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα ρίχνει σε πορείες και καταλήψεις

Εικόνα του άρθρου Τα ρίχνει σε πορείες και καταλήψεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2020, 18:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα Γιάννενα επιχείρησε να εξηγήσει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Κατά την προσπάθειά του αυτή «ενοχοποίησε» όσους συμμετέχουν σε πορείες και καταλήψεις, ενώ ως αντιπαράδειγμα έφερε επί της ουσίας τον ίδιο τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του «άψογη», βάσει και των κανόνων περί ατομικής ευθύνης στις συνθήκες Covid-19, και έκανε αναφορά στα περίφημα βαφτίσια, στην κοινωνική εκδήλωση στην οποία συμμετείχε προ ολίγου καιρού.

Ο κ. Καχριμάνης μίλησε για «ράδιο αρβύλα» και είπε: «Άκουσα να λένε πολλά ψέματα για μια κοινωνική εκδήλωση 30 ατόμων, όπου παραβρέθηκα και στην οποία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα. Είναι ντροπή κάποιοι να λένε ό,τι θέλουν».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην περιοχή, χωρίς να υπάρχει θέμα. Είδαμε να γίνονται πορείες, καταλήψεις κλπ. Όλα αυτά προκάλεσαν ζήτημα. Γιατί δυστυχώς δεν τηρούν όλοι τα μέτρα που πρέπει. Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Θα έρθει ο καιρός που θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».


* Φωτο αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
Αγγελική Βαρτζίωκα
Δεν πρέπει να κρύβουμε την αλήθεια, Οι πορείες και καταλήψεις όντως δημιουργούν συνθήκες μετάδοσης του ιού, πέραν της ταλαιπωρίας που υφίσταται ο απλός λαός, ο μεροκαματιάρης και ο βιοποριστής ελεύθερος επαγγελματίας, κυρίως γιατί αυτοί οι λίγοι που συμμετέχουν, θέλουν να "αντισταθούν" στα πάντα και να "επαναστατήσουν" σε όλα και γι' αυτο δεν παίρνουν μέτρα προστασίας. Κ ως αποτέλεσμα έχουμε να κινδυνεύουν οι υπόλοιποι που συνυπάρχουν σε αυτή την πόλη μαζί τους και τους ανέχονται, όπως η οικογένεια το κακομαθημένο παιδί.
Χρήστος Σ.
Αν το θράσος είχε πρόσωπο...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3