Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα κουπιά στη λίμνη

Εικόνα του άρθρου Τα κουπιά στη λίμνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2019, 15:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που φιλοξενούν τα Γιάννενα, σε συμμετοχές, αθλητική εμβέλεια και πρεστίζ, μετά το πρόσφατο επίσης πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, είναι σε εξέλιξη από το Σάββατο πρωί στην Παμβώτιδα.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 έχει γεμίσει τις κερκίδες της Λιμνοπούλας, αλλά και την πόλη με αποστολές, αθλητές και αθλήτριες και γενικά, το ανφάν γκατέ του αθλήματος, στα ευρωπαϊκά όρια.

Η κακοκαιρία της Παρασκευής ματαίωσε την τελετή έναρξης και οι αντίστοιχες προβλέψεις για το σαββατοκύριακο θα αλλάξουν κάπως το πρόγραμμα των αγώνων. Το Σάββατο ξεκίνησαν οι προκριματικοί και συνεχίζονται κανονικά.

Ο κόσμος έχει γεμίσει τις κερκίδες, ενώ υπάρχει ζωντανή κάλυψη από το κανάλι της διεθνούς ομοσπονδίας στο youtube, καθώς και δίγλωσση περιγραφή των αγώνων.


Στους αγώνες αναμένεται να βρεθεί Σάββατο μεσημέρι και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς. Νωρίτερα, θα έχει συνάντηση με την υπό παραίτηση διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και θα ξεναγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως έχει ζητήσει ο ίδιος.

Εδώ, διαβάστε για την πρώτη μεγάλη κωπηλατική διοργάνωση που φιλοξένησαν τα Γιάννενα, πριν από 49 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back