Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα «Γιάννενα Τώρα» ζητούν debate δημάρχων

Εικόνα του άρθρου Τα «Γιάννενα Τώρα» ζητούν debate δημάρχων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2019, 21:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παράταξη «Γιάννενα τώρα» ζητάει να «αντικατασταθούν» οι ανακοινώσεις με τις οποίες «βομβαρδίζονται οι δημότες, οι οποίες τελικά τους κουράζουν και τους κάνουν να δυσανασχετούν και να αδιαφορούν για τα κοινά» (παρεμπιπτόντως, σήμερα η παράταξη έχει στείλει δύο…) , μια «τηλεμαχία» υποψηφίων δημάρχων.

«Θεωρούμε ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι πλήρης, χωρίς αποκλεισμούς και σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο δημότης να μπορέσει να εκτιμήσει καλύτερα τους υποψήφιους» αναφέρει.

Στη δεύτερή της σημερινή ανακοίνωση παράταξη περιγράφει την επίσκεψή της στο Νησί. «Από τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νησί είναι η καθαριότητα η οποία δεν είναι αυτή που αρμόζει σε ένα τόσο εμβληματικό τόπο της περιοχής μας και την οποία απαιτούνται λύσεις, αλλά και το ζήτημα των στεγάστρων των τουριστικών καταστημάτων, όπου με πρωτοβουλία του Δήμου, θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να καταλήξουν σε οριστικές και υποχρεωτικά εφαρμοστέες τεχνικές και αισθητικές προδιαγραφές» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης, προτείνει ημερίδα για να συζητηθεί η πρόταση κατασκευής γέφυρας με το Νησί, κάτι που είναι έτσι και αλλιώς πολύ… συζητήσιμο και όχι πάντα για καλό λόγο.

« Θεωρούμε ότι το Νησί αποτελεί το ιδανικό σημείο για να αναβαθμιστεί και να λειτουργήσει συνολικά ως Ανοιχτό Θεματικό Μουσείο Πάρκο (open air museum - park), όπως προτείνουμε στο πρόγραμμα μας, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα» είπε ο κ. Μπαρτζώκας, μεταξύ άλλων.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back