ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα «δεν» της παράταξης Ελισάφ

Εικόνα του άρθρου Τα «δεν» της παράταξης Ελισάφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/05/2019, 18:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή» του υποψήφιου δημάρχου Μωυσή Ελισάφ έρχεται να δεσμευτεί για όσα δεν θα κάνει την επόμενη τετραετία. Επί της ουσίας τα «δεν», τα οποία παρουσίασε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ηλιάδης, έχουν ένα έντονο άρωμα κριτικής προς τη δημοτική αρχή, χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις. 

Όπως αναφέρεται λοιπόν και σε σχετική ανακοίνωση, «η παράταξη δεν θα κάνει υποτυπώδη έργα, δεν θα περιμένει την προεκλογική περίοδο για να μοιράσει άσφαλτο και πλακάκια, δεν θα κάνει απευθείας αναθέσεις την ίδια μέρα, στον ίδιο ανάδοχο και για το ίδιο αντικείμενο, δεν θα καμαρώνει για ταμειακό υπόλοιπο, δεν θα παρουσιάζει μηδενικούς δείκτες στην τοπική επιχειρηματικότητα και στην απασχόληση, δεν θα αδιαφορεί για κοινόχρηστους χώρους, δεν θα μετατρέπει τα μεγάλα έργα σε πεδίο εξυπηρέτησης συμφερόντων και δεν θα μοιράζει προεκλογικά εκατομμύρια».

Με άλλη ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρεται στις επισκέψεις της σε Λιγκιάδες και σε Περίβλεπτο. Στις Λιγκιάδες έδωσε έμφαση στο πρόβλημα υδροδότησης και στην ανάγκη τουριστικής προβολής της περιοχής, ενώ στην Περίβλεπτο επεσήμανε την ανάγκη συντήρησης του Πνευματικού Κέντρου, της ανάδειξης των κτιρίων του παλιού σχολείου και της βελτίωσης του γηπέδου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back