Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 15-04-2018, 22:22
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική παράσταση «Αυγά Μαύρα» (έργο του Διονύση Χαριτόπουλου) επιστρέφει στο θεατράκι του καλλιτεχνικού σωματείου «Εξαύδα» στην οδό Κουντουριώτη 31. 

Τα «Αυγά Μαύρα» θα δίνουν το παρών κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 20 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, στις 21:15. Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νάκου και παίζουν: Μαρία Φατούρου, Παναγιώτης Κόρδας, Θανάσης Σιαμαλέκας.

Πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε γεγονότα του εμφυλίου. H συλλογική μνήμη και το ατομικό τραύμα. Δύο αδέλφια, παιδιά ενός αντάρτη της Ρούμελης, ο Σπύρος και η Μαρία, που μένουν ορφανά από μικρή ηλικία, χωρίζονται για κάποια χρόνια, όταν η μικρή κλείνεται σε μία από τις παιδοπόλεις της Φρειδερίκης. Σήμερα, στο μετεμφυλιακό κράτος, συναντιούνται, προσπαθώντας να κλείσουν τα κενά που δημιουργήθηκαν, ψάχνοντας να βρουν τις μνήμες και τα συναισθήματά τους και να ισορροπήσουν τις τραυματισμένες ψυχές τους.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ (παρέχονται 5 δωρεάν θέσεις για ανέργους σε κάθε παράσταση με την επίδειξη κάρτας ανεργίας). Τηλ. κρατήσεων: 6973307103. 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα