ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τ. Καλογιάννη: «Ωφέλιμο κι όχι επικοινωνιακό έργο»

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: «Ωφέλιμο κι όχι επικοινωνιακό έργο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/02/2019, 16:04
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τι διακρίνει την παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις; Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης της κ. Καλογιάννη, το κύριο στοιχείο που τη διακρίνει είναι «η ανάδειξη ως κυρίαρχου πολιτικού διακυβεύματος η παραγωγή ωφέλιμου έργου και όχι η διεκπεραιωτική, και πολλές φορές απλώς επικοινωνιακή, διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών».

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η υποψήφια δήμαρχος στις συναντήσεις που είχε με πολίτες το σαββατοκύριακο στους Μουζακαίους, στα Κυπαρίσσια, στο Χαροκόπι, στον Πλάτανο, στο Πέραμα.

Στα χωριά της Παμβώτιδας, η κ. Καλογιάννη υπεραμύνθηκε του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι Δωδώνης. Με τη λειτουργία του, όπως είπε, τα απορρίμματα που καταλήγουν στον ΧΥΤΑ Ελληνικού έχουν μειωθεί κατά 65%. Κατά τα άλλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη αποκατάστασης του οδοστρώματος του οδικού δικτύου και άρσης των ανισοτήτων μεταξύ διαφορετικών δημοτικών ενοτήτων. «Για την άρση των ανισοτήτων αυτών, καθοριστικός θα είναι ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών στην καταγραφή, τεκμηριωμένη αξιολόγηση και ιεράρχηση των προβλημάτων που τους απασχολούν, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική αρχή» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back