ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τ. Καλογιάννη: «Κράτος, Περιφέρεια, Δήμος να στηρίξουν τον αθλητισμό»

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: «Κράτος, Περιφέρεια, Δήμος να στηρίξουν τον αθλητισμό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2022, 15:18
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ συνάντησε η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από τους Νίκο Ντάσιο και Αποστόλη Παπαδημητρίου. Στην συνάντηση πήραν μέρος ο Κώστας Βρακάς, πρόεδρος της Ένωσης, ο Βασίλης Ευθυμίου, A’ αντιπρόεδρος, ο Παναγιώτης Δαβής, γενικός γραμματέας, ο Σωτήρης Τριανταφυλλίδης καθώς και ο Ντίνος Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ και μέλος της παράταξης.

Μεταξύ άλλων, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, η κα Καλογιάννη τόνισε ότι κράτος, Περιφέρεια και –κυρίως- Δήμος Ιωαννιτών, θα πρέπει «να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, καθώς με τον τρόπο αυτόν μπορούν τα παιδιά μας και η κοινωνία του μέλλοντος να οδηγηθούν σε μία υγιή διέξοδο».

Μεταξύ άλλων στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι εγκαταστάσεις της ΕΣΠΗΠ, οι οικονομικές δυσκολίες, τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το ηλεκτρονικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη «δημιουργίας και άλλων νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων, εκτός από αυτή που πρόκειται να γίνει στα Καρδαμίτσια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back