Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συζήτηση για οικολογικότερες μετακινήσεις και κυκλοφοριακό

Εικόνα του άρθρου Συζήτηση για οικολογικότερες μετακινήσεις και κυκλοφοριακό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2019, 21:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον επαγγελματισμό στον κλάδο των ταξί εξήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στη συνάντηση που είχε με το σωματείο Ιδιοκτητών Ιωαννίνων.

Συζήτησε, αυτός και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» θέματα που αφορούν τη νομιμοποίηση, τη λειτουργικότητα και τη σήμανση των χώρων στάθμευσης των ταξί στην πόλη και στο αεροδρόμιο, αλλά και την ανάγκη μιας επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης.

Ο κ. Ελισάφ «εξήρε τον επαγγελματισμό που δείχνει ο κλάδος καθώς και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί στην θετική εικόνα της πόλης προς τους επισκέπτες», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Παρουσίασε στους αυτοκινητιστές την πρόταση της παράταξης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και τις νέες μορφές τουρισμού και για τα ενδεχόμενα κίνητρα για οικολογικότερα οχήματα (ηλεκτροκίνηση, φυσικό αέριο).

Τέλος, ο κ. Ελισάφ δεσμεύτηκε για «ένα διαρκή διάλογο με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και εγγυήθηκε για την εποικοδομητική συνεργασία με το σύνολο των επαγγελματιών της πόλης των Ιωαννίνων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back