Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ως παιδί της ΝΔ πρέπει να ανταποδώσει...»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: «Ως παιδί της ΝΔ πρέπει να ανταποδώσει...»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2016, 17:12
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κάθε άλλο παρά ασχολίαστη αφήνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων, τη δημόσια παρέμβαση του πρώην διοικητή του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» Λάμπρου Γεωργόπουλου. Ο κ. Γεωργόπουλος, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στα Γιάννενα του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «αναποτελεσματικότητα» της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και για «αποτυχημένα ιδεοληπτικά πειράματα, εκτροχιάζοντας μία εξαιρετική πορεία εξορθολογισμού».

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων αποφεύγει να απαντήσει στα διάφορα σημεία της κριτικής του κ. Γεωργόπουλου, λέγοντας ότι πρόκειται για «δήλωση αυτοθαυμασμού και μίξης ψεμάτων, αλήθειας και μισής αλήθειας. Όλοι οι παρόντες (και ήταν πολλοί) στις συναντήσεις του υπουργού μπορούν να κρίνουν και ίσως η κρίση τους να είναι η αιτία που στελέχη της αντιπολίτευσης σχεδόν μία εβδομάδα μετά προσπαθούν ακόμα να αποδομήσουν, χωρίς βέβαια επιτυχία, την επίσκεψη του υπουργού Υγείας».

Στην ανακοίνωσή της, η οποία λαμβάνει χαρακτηριστικά αυστηρής κομματικής αντιπαράθεσης, εκτιμά δε ότι ο κ. Γεωργόπουλος «ως παιδί της ΝΔ πρέπει να ανταποδώσει στον πολιτικό χώρο που ανήκει το διορισμό του σε τόση μικρή ηλικία με ανύπαρκτη εμπειρία και παχυλό μισθό που θα ζήλευαν όλοι οι συνομήλικοί του…».

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων, στοχεύοντας και πάλι στο νεαρό της ηλικίας του πρώην διοικητή, επισημαίνει ότι η κριτική του τελευταίου οφείλεται στην "ορμή της νιότης του» από τη στιγμή που θεωρεί ότι «η μόνη πρέπουσα και αρμόζουσα κεφαλή στο νοσοκομείο 'Χατζηκώστα' είναι η δική του». Αναφέρει δε ότι το νοσοκομείο δεν έμεινε ακέφαλο, υπενθυμίζοντας ότι υπήρχε διοικήτρια και μάλιστα άμισθη, η οποία εκτελούσε ταυτόχρονα και το χρέος της ως γιατρός αναισθησιολόγος. Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι επρόκειτο για μια επιτυχημένη διοίκηση, η οποία «μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάποτε πρέπει να έλθει η στιγμή που θα προχωρήσουμε στην εισαγωγή θεσμών (όπως θα μπορούσε να είναι η εκ των έσω διοίκηση)...».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back