ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2023, 15:09
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα με τα ονόματα να «παίζουν» και τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες να «σέρνονται» και να δημιουργούν ένα κλίμα παραγοντισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακοίνωσε σήμερα με "ατυπη ενημερωση" και το ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων. Αν και όχι ολόκληρο, καθώς λείπει μια γυναικεία υποψηφιότητα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι (κατά αλφαβητική σειρά): Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Χρήστος Γρίβας, Θανάσης Οικονόμου, Λίλα Σουλελέ, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη.

Πρόκειται σαφώς για ένα ψηφοδέλτιο ισορροπιών, με την περίφημη διεύρυνση να δηλώνει έντονη παρουσία. Επιπλέον, οι περισσότερες υποψηφιότητες συμμετέχουν και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Από τους έξι, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος συμμετέχουν: Γρίβας, Οικονόμου, Σουλελέ, Στέφος, Τζούφη.

O πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης αντιπροσωπεύει το think tank του κόμματος.

Εκ των πραγμάτων, εκτός έμεινε ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, η υποψηφιότητα του οποίου προβαλλόταν ως σίγουρη. Eκτός ψηφοδελτίου και ο Γιώργος Ζάψας, επικεφαλής της παράταξης "Κοινό των Ηπειρωτών".

O πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, κατά τη χτεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, είχε κάνει λόγο για ψηφοδέλτια διεύρυνσης και ανανέωσης. Σημειωτέον, όπως ανακοινώθηκε, τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν για όλη τη χώρα, είναι σε ποσοστό 76%

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3