ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: Η αποχώρηση των «25»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ιωαννίνων: Η αποχώρηση των «25»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2023, 09:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tην αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανακοινώνουν μέλη του κόμματος στα Γιάννενα. Είκοσι πέντε υπογράφοντες-ουσες ζητάνε με την επιστολή τους προς τη Νομαρχιακή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και τις Οργανώσεις Μελών Ιωαννίνων, Πωγωνίου και Ζίτσας τη διαγραφή τους από το μητρώο μελών, από τη λίστα των mail, από την πλατφόρμα isyriza και από οποιοδήποτε άλλο αρχείο προσωπικών δεδομένων.

Μεταξύ των υπογραφόντων-ουσών, και τέσσερα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής: η Άννα Γαλανάκη, η Βασιλική Ζδράβου, η Ελένη Παπαθανασίου και η Χαρά Τριανταφύλλου. Οι υπόλοιποι-ες είναι: Αργυροπούλου Σίσσυ, Δεματάτης Βασίλης, Κράνος Λευτέρης, Λάζος Βασίλης, Λάκκας Νίκος, Λιλής Παύλος, Ματσάγγας Μανώλης, Ξάνθος Κώστας, Παξιμαδάκης Γιάννης, Παπαδοπούλου Βούλα, Ρίζος Βασίλης, Σδράνης Γιάννης, Σουλτάνης Γιώργος, Στασινού Κωνσταντίνα, Συντίλα Παναγιώτα, Συντίλας Δημήτρης, Τριανταφυλλίδης Σωτήρης, Τζιόβας Κώστας, Τζιόβα Λιάνα, Τζιόβας Μάκης και Τσολιού Παναγιώτα.

Στην επιστολή τους κάνουν λόγο για «βίαιη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε έναν θολό και άνευρο σχηματισμό», για «απόρριψη των συλλογικών κομματικών διαδικασιών», για «προαγωγή του λαϊκισμού», για «χρήση επιχειρημάτων από το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο», για «απαξίωση των ιδεών, της ιστορίας και των ανθρώπων της Αριστεράς».

Επισημαίνουν ότι πια «έχει δημιουργηθεί μια αντίθεση ταυτοτικού χαρακτήρα όπου δεν υπάρχουν για μας περιθώρια συμπόρευσης».

Οι «25» αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για «μια αριστερά με τις ιδέες της ανανεωτικής , οικολογικής, ριζοσπαστικής αριστεράς και με όραμα το σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back