ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Η Κυριακή των… ψηφοδελτίων

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Η Κυριακή των… ψηφοδελτίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/02/2023, 23:02
ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Πολιτική Γραμματεία του οποίου συνεδρίασε σήμερα. Τα ψηφοδέλτια που θα ανακοινωθούν, θα αφορούν το 76% του συνόλου.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «αμφίπλευρη διεύρυνση» και για «ψηφοδέλτια που εκφράζουν την ανανέωση». Σημείωσε ότι  «αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τόνισε ότι «βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων πολλών χρόνων» και πως «η κρίσιμη αυτή εκλογική αναμέτρηση θα κριθεί από αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν, από το αν θα περιοριστεί η αποχή και κυρίως των νέων ανθρώπων και από την επιλογή που θα κάνουν οι αναποφάσιστοι».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back