Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Μακρύς… ο δρόμος για Ιωάννινα-Κακαβιά»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: «Μακρύς… ο δρόμος για Ιωάννινα-Κακαβιά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2022, 16:32
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ο δρόμος Ιωάννινα-Κακαβιά είναι… μακρύς ακόμη»: Αυτός είναι ο τίτλος σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μετά τις νέες εξελίξεις για ανάθεση σε τεχνικό σύμβουλο της ωρίμανσης της δημοπράτησης του έργου «Ιωάννινα-Κακαβιά).

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει τα βέλη του σε πρωθυπουργό, κυβερνητικούς βουλευτές και περιφερειάρχη Ηπείρου. Θυμίζει την περσινή εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη περί δημοπράτησης του έργου εντός του 2022 μαζί με το γεγονός βέβαια ότι ο δρόμος έγινε τρίιχνος, και τις δηλώσεις βουλευτών και περιφερειάρχη ότι το έργο δημοπρατείται από μήνα σε μήνα.

Διαβάστε: Ιωάννινα-Κακαβιά: με «μελέτη-κατασκευή»

«Στον τέταρτο χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ και με σύμμαχο τον περιφερειάρχη Ηπείρου (άλλωστε επί σειρά ετών ο δρόμος Ιωάννινα-Κακαβιά και η σύνδεση Πρέβεζας με την Ιόνια οδό αλλάζουν μεταξύ τους χέρια με ταχύτητα φωτός) ο σχεδιασμός της κυβέρνησης  για το Νομό Ιωαννίνων στερείται χρονοδιαγράμματος, μελετών αλλά και έγκυρης ενημέρωσης  των πολιτών» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σε αυτό το σημείο, καταθέτει κι άλλο ένα παράδειγμα που στερείται όλων των παραπάνω: το πρώην κλειστό γήπεδο ξιφασκίας με τα δοκάρια και τα υλικά «να βρίσκονται παρατημένα στο αγρόκτημα Κατσικά (σε μια γωνίτσα;) τα οποία μάλιστα έχουν πληρωθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από το υστέρημα των ελλήνων φορολογουμένων. Το συνολικό κόστος της συναρμολόγησης, της εγκατάστασης και της συντήρησης ώστε να λειτουργήσει ως αθλητική εγκατάσταση δεν το γνωρίζουμε ακόμη».

«Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ, οι τέσσερις βουλευτές της και ο περιφερειάρχης Ηπείρου, εδώ και τριάμισι  χρόνια, μοιράζουν με μεγάλη ευκολία υποσχέσεις εμπαίζοντας τους πολίτες του Νομού Ιωαννίνων. Η επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, που έχει και γνώση και εμπειρία από μεγάλα έργα, ειδικά για την Ήπειρο, θα επιφορτιστεί και με αυτό το καθήκον» τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back