ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κατά ΝΔ για την τουριστική πολιτική

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κατά ΝΔ για την τουριστική πολιτική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2022, 22:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με βάση δημοσιεύματα του capital.gr σχετικά με τη διάθεση της Ryanair να κάνει πτήσεις από και προς Γιάννενα, εκτός σεζόν, καταγγέλλει για έλλειψη ενδιαφέροντος τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, αλλά και την κυβέρνηση και τοπικά στελέχη της.

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «παρά τις δυσκολίες, ολοκλήρωσε μέσα σε 3 χρόνια την Ολυμπία  και την Ιόνια οδό μέχρι τα Ιωάννινα, καθώς και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, έργα που καρκινοβατούσαν για πάνω από 10 χρόνια», απονέμοντας… κλέος στον πρόεδρο του κόμματος:  «Έχοντας το αμείωτο και συνεχές ενδιαφέρον του Ηπειρώτη πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και όλων των Ηπειρωτών βουλευτών και στελεχών μας, έργα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας».

Σημειώνει ότι μέσα στα τρία χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, «στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο δεν έχει προστεθεί ούτε ένα χιλιόμετρο δρόμος». Καταγγέλλει το «τένις» ευθυνών και αρμοδιοτήτων για το Ιώαννινα-Κακαβιά που εξελίσσεται σε αναντίστοιχο της Ιόνιας οδού δρόμο, καθώς και για άλλα οδικά έργα.

O ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων σημειώνει: «Προφανώς στον λίγο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές ο λαός των Ιωαννίνων και της Ηπείρου θα αποδώσει τα ‘δέοντα’ στη Νέα Δημοκρατία, που φιλοδοξεί με πρόσχημα τον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο-πεζόδρομο,το μόνο έργο της να είναι η  αλλαγή των ορίων της λίμνης Παμβώτιδας , συμβάλλοντας στην περαιτέρω οικοπεδοποίηση της παραλίμνιας περιοχής, αδιαφορώντας και για την κατάθεση του Π.Δ της λίμνης, με κύρια ευθύνη του Κ. Μητσοτάκη που είναι ενήμερος για όλα αυτά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back