ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Επίσκεψη στο Πέραμα

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Επίσκεψη στο Πέραμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2022, 13:27

Επίσκεψη στο Πέραμα έκανε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιωαννίνων, την περασμένη Δευτέρα.

Το κλιμάκιο συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβούλιου Βαγγέλης Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλτιάδης Ντόβας, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Σταύρος Ιορδανίδης και μέλη του διοικητικού συμβούλιου, το μέλος του διοικητικού συμβούλιου του Οργανισμού Σπηλαίου Κώστας Γούσιας, το μέλος του τοπικού συμβούλιου Σταύρος Γεωργίτσης και πολίτες του Περάματος.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Γιάννης Στέφος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέτρος Παλάσχας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λίλα Σουλελέ , Φίλιππος Φίλιος, Θωμάς Ρέκατας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας και της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για την ανατροπή» Λάζαρος Νάτσης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων εξέθεσαν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα, όπως η διάνοιξη της παλιάς εθνικής, η έξοδος της Εγνατίας προς παλιά εθνική και Πέραμα, η επέκταση του βιολογικού κ.α.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύτηκαν ότι θα καταθέσουν σχετικές ερωτήσεις στα αυτοδιοικητικά όργανα, καθώς και ότι οι συναντήσεις με φορείς είναι αναγκαίες, καθώς «δίνουν τη δυνατότητα ανάδειξης των προβλημάτων και διεκδίκησης λύσεων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η «σύσκεψη χαρακτηρίστηκε εποικοδομητική» και θα επαναληφθεί.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back