ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: «Έπεσαν έξω, πολύ έξω»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: «Έπεσαν έξω, πολύ έξω»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2020, 17:16
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κατηγορεί την κυβέρνηση για τις θέσεις που πήρε κατά καιρούς για τη μείωση του ΑΕΠ, παραπέμποντας σε εκείνη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη για πτώση 10,5%.

Θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει πέσει έξω στις οικονομικές προβλέψεις, αλλά και ότι «συνειδητά παραπλάνησε τον ελληνικό λαό όταν υποσχέθηκαν ανάπτυξη 4% κατ’ έτος, αφού με τον προϋπολογισμό του 2020, προέβλεψαν ανάπτυξη 2,8%, όση ακριβώς είχε επιτευχθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2019, όταν περάσαμε από τις συμπληγάδες των μνημονίων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και σε άλλα θέματα, όπως η επιχορήγηση της Aegean, τα «ψίχουλα», όπως τα χαρακτηρίζει, για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τις χορηγίες στα τηλεοπτικά κανάλια κ.α. «Το κακό και ζημιογόνο κράτος έρχεται να στηρίξει με το αζημίωτο τον ιδιωτικό τομέα προς μεγάλη αγαλλίαση του αντικρατικού νεοφιλελευθερισμού» τονίζει.

Χρησιμοποιεί επίσης συνεχώς τον όρο… «παΝΔημία» στην ανακοίνωση και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αντί να θωρακίσουν τη χώρα και τους πολίτες για το δεύτερο κύμα σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα της εγκληματικής αδιαφορίας και της προκλητικής ανικανότητας της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κατάστασης».

Καταλήγει αναφέροντας ότι «στις σημερινές συγκυρίες, ορθώνουμε οχυρό προστασίας και κατακρημνίζουμε το οχυρό της εθελοτυφλίας που επιδιώκουν να μας ορθώσουν».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Nikos
Ο Συριζα Ιωαννίνων ας στήριζε τον υποψήφιο του Σύριζα για τη Δημαρχία και μετά να μιλήσει. Πουληθήκανε στον Ελισάφ και έχουνε και άποψη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back