Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου και αυλαία για το 2ο Συνέδριο

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου και αυλαία για το 2ο Συνέδριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2016, 21:04
ΕΛΛΑΔΑ

Με την εκλογή του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ψηφοφορία θα τεθεί και το θέμα της Περιφερειακής Συγκρότησης.

Σε δεύτερη ψηφοφορία έγινε τελικά αποδεκτή χθες, η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να μην περιλαμβάνονται οι βουλευτές στην ποσόστωση του 25% για την στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. Με παρέμβασή του ζήτησε επανάληψη της ψηφοφορίας, καθώς – όπως τόνισε – δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους συνέδρους το πνεύμα της εισήγησής του.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο εσωτερικό κοινό ζήτησε περισσότερη συλλογικότητα και λιγότερες φιλοδοξίες.

Κοιτάζοντας προς τη μεριά των δανειστών επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για άμεση έναρξη των συνομιλιών για το χρέος χωρίς ολιγωρίες. Ταυτόχρονα, από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας επανέφερε το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και  τόνισε πως η  αντιπολίτευση θα έχει τεράστιες ευθύνες εάν μπλοκάρει την ύστατη προσπάθεια για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

“Η μόνη ιδεολογία που διαθέτει ο κύριος Τσίπρας είναι η εμμονή του στην παραμονή στην εξουσία, σχολίασε με ανακοίνωση της η ΝΔ. Ζήτησε εκλογές  και πολιτική ανατροπή για μια νέα αξιόπιστη κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back