ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκαίνια με υπόσχεση «πολιτικής αλλαγής»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: Εγκαίνια με υπόσχεση «πολιτικής αλλαγής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2023, 23:57
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μαζική ήταν η «επίσημη πρώτη» του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, στην οδό Δωδώνης, απέναντι από την Ακαδημία.

Ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, ενόσω προβαλλόταν ζωντανά η ομιλία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, με την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων.

Λίγο πριν τις 8 ξεκίνησε η εκδήλωση, με ομιλία του γραμματέα της νομαρχιακής Ιωαννίνων Σάββα Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε επιγραμματικά σε μια σειρά θέματα: Έργα που αφορούν την Ήπειρο όπως το Ιωάννινα-Κακαβιά, η σιδηροδρομική σύνδεση της Ηπείρου, θέματα δηλαδή στα οποία δέχεται κριτική η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και πιο κεντρικά πολιτικά ζητήματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει τα κριτικά του πυρά.

«Κάθε μέρα που περνάει γίνεται απόφαση πολιτικής αλλαγής» τόνισε και συνέχισε: «Να ενημερώσουμε ήρεμα και απλά για το πρόγραμμά μας τον κόσμο. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη».

Στη συνέχεια, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Ιωαννίνων, λέγοντας ότι «αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη αριστερά».

Οι υποψήφιοι-ες στη συνέχεια μίλησαν κατ’ αλφαβητική σειρά, όπως παρουσιάστηκαν, δίνοντας στο τέλος «υπόσχεση νίκης» στις εκλογές της 21ης Μαΐου, στο νομό, αλλά και στην επικράτεια, όπως ειπώθηκε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back