ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζουν σε παρκέ και πάγκο

Εικόνα του άρθρου Συνεχίζουν σε παρκέ και πάγκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/05/2019, 17:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο βασικοί «πυλώνες» του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης και η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα.

Παράλληλα, ο ΠΑΣ WBC έκανε τον απολογισμό μιας απίθανης χρονιάς, που ξεκίνησε από τις «ελπίδες παραμονής» και έφτασε στο παραλίγο της ανόδου στην Α1, στόχος που μπαίνει πλέον για του χρόνου.

«Η υπερκάλυψη δε των στόχων μέσα στη χρονιά και η συνεχής άνοδος του πήχη για ακόμη μεγαλύτερες επιδιώξεις, μας έκανε να καταλάβουμε από πρώτο χέρι πως όντως, η σκληρή, σωστή και μεθοδική δουλειά στο τέλος θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα» αναφέρει ο σύλλογος και προσθέτει ότι «με την ομάδα να πατάει γερά στα πόδια της και να αποκτά όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και με την συμπαράσταση ολόκληρης της πόλης που αγκάλιασε την προσπάθεια των κοριτσιών, φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Και όλα αυτά με τις ίδιες αθλήτριες που ανέβασαν την ομάδα από την Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ!».

Ως επιτυχημένη απολογίζει την παρουσία και των υπόλοιπων τμημάτων: Η ομάδα των Παγκορασίδων Α’ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου ηττήθηκε από την ομάδα της Λευκάδας, την ίδια ώρα που η Β’ ομάδα των Παγκορασίδων έπαιρνε αγώνες και εμπειρίες.

Η ομάδα των Κορασίδων έφτασε μέχρι τον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου ηττήθηκε από την ΦΙΜΠΑ Πήγασος, ενώ οι Νεανίδες αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στην ΕΣΚΑΒΔΕ, φτάνοντας στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη (1 νίκη και 3 ήττες).

Τέλος, η Β’ ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ παρουσίασε ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ έδωσε στο τέλος του πρωταθλήματος πολλές εμπειρίες και συμμετοχή στις κορασίδες της ομάδας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back