ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι κατασχέσεις ναρκωτικών

Εικόνα του άρθρου Συνεχίζονται οι κατασχέσεις ναρκωτικών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2016, 14:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνεχίζονται οι κατασχέσεις ναρκωτικών στo πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης της εισαγωγής και διακίνησης στη χώρα. Αυτή τη φορά, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντόπισαν σε δασώδη περιοχή στον Άγιο Κοσμά Πωγωνίου Ιωαννίνων, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν χθες το βράδυ στη συγκεκριμένη περιοχή, πέντε σάκοι, οι οποίοι περιείχαν 50 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 98 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Έκρυβαν σε «καβάντζα» 87 κιλά χασίς

Επίσης, συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής - διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,  από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα,  οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν καθώς προέκυψε ότι επιτηρούσαν σε δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας, σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα), την οποία είχαν προηγουμένως εισαγάγει στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back