Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη για κλοπές και απειλή

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2016, 15:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ


Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της απειλής και των παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 32χρονος, χθες το απόγευμα, έκλεψεμία δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 27χρονου στα Γιάννενα. Όταν ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον παθόντα,  τον απείλησε με σουγιά, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και στην  κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς, μήκους 13 εκατοστών.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 36χρονος Αλβανός.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και  ψευδή ανώμοτη κατάθεση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back