Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρωμαϊκό Ωδείο

Εικόνα του άρθρου Συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρωμαϊκό Ωδείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2021, 18:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Συναυλία κλασικής μουσικής με τίτλο «Aktia Chamber Music» διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Περιφέρεια Ηπείρου το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ακτίων.

Επί της σκηνής θα συμπράξουν σημαντικοί δημιουργοί οι οποίοι θα ερμηνεύσουν συνθέσεις των Astor Piazzolla, Gustav Mahler και Johannes Brahms.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει αναλάβει η πιανίστα Αγάπη Τριανταφυλλίδη με καταγωγή από την Πρέβεζα και με δυνατή παρουσία στη διεθνή μουσική σκηνή.

Θα παίξουν η βιολίστα και βιολονίστα Milena Simovic από τη Σερβία, που έχει μια διεθνή σταδιοδρομία, η τσελίστα Πολίνα Στρελτσόβα, νικήτρια του διεθνούς διαγωνισμού Τσαϊκόφσκι της Μόσχας και LouisRosoor του Μπορντό της Γαλλίας, ο βιολιστής Νikola Pancic από τη Σερβία, μόνιμος κοντσερτίνο της Συμφωνικής Ορχήστρας Οsnabrück (Όσναμπρουκ), ο Πρεβεζάνος Ηλίας Λιβιεράτος, πρώτος κορυφαίος στις βιόλες της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, και η Αγάπη Τριανταφυλλίδη

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα γίνει με Δελτία Εισόδου που το κοινό μπορεί να προμηθευτεί από το Τμήμα Πολιτισμού (ισόγειο κτιρίου π. Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας), το Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης και τον χώρο της συναυλίας πριν την έναρξη ( Ρωμαϊκό Ωδείο). Ώρα προσέλευσης κοινού από τις 20:00.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid 19, με υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back