Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Εργασιακού-ΠΕΑΚΙ

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση Εργασιακού-ΠΕΑΚΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2019, 16:09
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συμβούλιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ (οι κ.κ. Γιώργος Στύλιος, Αλέξανδρος Ντάκης) συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα και τον Λευτέρη Κοσμά, υπεύθυνο λειτουργίας του κλειστού στη Λιμνοπούλα.

Στη συνάντηση, εκτός από τις ευχές και τα σχετικά, «ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα που απασχολούν το μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Ιωαννίνων και ζητήθηκε η συνδρομή του ΠΕΑΚΙ στην διεξαγωγή του 5ου εργασιακού πρωταθλήματος. Ακόμη έγινε συζήτηση για τις αλλαγές στον αθλητικό νόμο και τα μελλοντικά σχέδια για την ανάδειξη του ΠΕΑΚΙ σε χώρο όπου θα διεξάγονται  διεθνείς διοργανώσεις και όχι μόνο» σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργασιακού.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Κολόκας «διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει στην διασφάλιση των συνθηκών για αρτιότερη διεξαγωγή του εργασιακού πρωταθλήματος και συμφωνήθηκε πως οι δυο πλευρές θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εργασιακού αθλητισμού».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back