Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνάντηση Ελισάφ-Κουτσούμπα στο δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση Ελισάφ-Κουτσούμπα στο δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2019, 18:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το δημαρχείο επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ και συζήτησε μαζί του θέματα της περιοχής και λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «το σοβαρότερο πρόβλημα της αυτοδιοίκησης είναι η υποχρηματοδότηση» και ότι «οι αρμοδιότητες που έχουν μεταβιβαστεί στους Δήμους είναι πολλές ενώ οι πόροι για να καλυφθούν οι ανάγκες που απορρέουν από αυτές είναι περιορισμένοι».

Για το προσφυγικό, ο κ. Κουτσούμπας, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τόνισε ότι «το ΚΚΕ θα είναι στο πλευρό του Δήμου και των κατοίκων των Ιωαννίνων, αγωνιζόμενο για τα αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής».

Ο κ. Ελισάφ ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τη συνεργασία και τόνισε ότι «η συμβολή του για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων θα είναι χρήσιμη. Ειδική μνεία έκανε στην γραφειοκρατία που χαρακτηρίζει την αυτοδιοίκηση και δεν επιτρέπει να είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση προβλημάτων των πολιτών».

Ακόμα, έθεσε το θέμα της σχολικής στέγης «το οποίο είναι σοβαρό στα Γιάννενα ενώ συζήτηση έγινε και για την ανάγκη σύστασης και λειτουργίας μιας σύγχρονης υπηρεσίας πολιτικής προστασίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back