Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συναντήσεις με Ορειβατικό και Όμιλο Παιδαγωγικών Μελετών

Εικόνα του άρθρου Συναντήσεις με Ορειβατικό και Όμιλο Παιδαγωγικών Μελετών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/04/2019, 17:09
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων Γιώργο Μπούτζα και τον ταμία  Δημήτρη Μπίνα συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήσανε, ήταν η χάραξη, σήμανση και καθαρισμός ορειβατικών και πεζοπορικών διαδρομών στο περιαστικό δάσος της πόλης, καθώς και ανάλογες δράσεις στις δημοτικές ενότητες Παμβώτιδας, Περάματος και Μπιζανίου. «Ενδεικτικά διαδρομές μπορούν να χαραχθούν στις περιοχές Αράχθου, Δρίσκου, Δουρούτης, Κοσμηράς, Μανωλιάσσας και Μιτσικελίου» αναφέρει η παράταξη.

Ακόμα συζήτησαν τη δυνατότητα εκπαιδευτικών προγραμμάτων πεζοπορίας – ορειβασίας για μαθητές σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης.

Επίσης, ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με τα μέλη του Ομίλου Παιδαγωγικών Μελετών και συζήτησαν για το ψηφιακό μουσείο, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο κ. Ελισάφ συζήτησε με την πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του Ομίλου, Πολυξένη Μπενέκου και Μαρία Γιαννακού για την προοπτική υλοποίησης «με τη συνεργασία όλων των φορέων της εκπαίδευσης ώστε να αναδειχθούν πτυχές της πνευματικής ιστορίας των Ιωαννίνων».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόταση της παράταξης για την επανάχρηση διατηρητέων κτιρίων ιδιαίτερης ιστορικής κι αρχιτεκτονικής σημασίας σημειώνοντας ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την στέγαση του μουσείου.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back