Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλυπητήρια για τον Θεόδωρο Νιτσιάκο

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για τον Θεόδωρο Νιτσιάκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2020, 16:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο θάνατος του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, σε τροχαίο στην Αετομηλίτσα, Παρασκευή βράδυ, έχει προκαλέσει ανακοινώσεις συλλυπητηρίων από πολλούς φορείς:

Δημοτική αρχή Ιωαννίνων-Μ. Ελισάφ

«Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας σπουδαίος επιχειρηματίας που έδωσε υπεραξία στον πρωτογενή τομέα αλλά και στον τουρισμό. Υπήρξε όμως κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, απλός, βαθιά ευγενής και αφοσιωμένος στον τόπο του. Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Οι φίλοι του αλλά και όσοι τον γνώρισαν θα τον θυμούνται για πάντα».

Δήμος Κόνιτσας

«Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική – ανθρωπιστική – οικονομική προσφορά».  

Η «Πίνδος»

«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλο τον κόσμο της πτηνοτροφίας στη χώρα μας. Η συμβολή του, στην ανάπτυξη του πτηνοτροφικού κλάδου θεωρείται πολύ σημαντική. Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Π.Σ.Ι. – Η ΠΙΝΔΟΣ», ο Πρόεδρος Δημητρίου Ανδρέας και ο Γενικός Διευθυντής Τσακανίκας Λάζαρος εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αντί στεφάνου, θα καταθέσουν στη μνήμη του, χρηματικό ποσό στη ΜΕΡΙΜΝΑ. Καλό ταξίδι φίλε Θόδωρα. Θα σε θυμόμαστε πάντα».

Η Ενότητα Πολιτών

«O επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας και σύσσωμη η παράταξη εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου. Ενός ανθρώπου η πορεία του οποίου ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα αλλά και του τουρισμού στον τόπο μας. Εκτός από επιτυχημένος επιχειρηματίας όμως, ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε ένας άνθρωπος της προσφοράς και έφυγε αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη».

Η Ένωση Ξενοδόχων

«Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εκφράζει την βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του ευπατρίδη Θεόδωρου Νιτσιάκου. Ο εκλιπών συνάδελφος υπήρξε επί σειρά δεκαετιών σημείο αναφοράς για τον ξενοδοχειακό κλάδο, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με την επιχειρηματική του εμβέλεια να ξεπερνά ακόμη και τα σύνορα της Ευρώπης. Η ξενοδοχειακή μας οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη».

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

«Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους  καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο  θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, του πραγματικού εκφραστή της επιχειρηματικότητας, που με τη επιμονή του, την εργατικότητα και την διορατικότητα που τον διακατείχε, κατάφερε να δημιουργήσει έναν όμιλο επιχειρήσεων στην περιοχή που τόσο αγαπούσε και να προσδώσει στην Ήπειρο ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία».

O Ερυθρός Σταυρός

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος υπήρξε πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του Ε.Ε.Σ. Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, θα καταθέσει χρηματικό ποσό στα συσσίτια της Ενορίας Περιβλέπτου πόλεως Ιωαννίνων».

Ιωάννινα_2023

«Από χθές η οικογένεια Νιτσιάκου, η επιχειρηματική κοινότητα του τόπου και της χώρας μας, καθώς και η κοινωνία των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, είναι φτωχότερη, μετά τον αδόκητο χαμό του Θόδωρου Νιτσιάκου. Ενας εμπνευσμένος, ακούραστος και δημιουργικός συμπολίτης μας, ο οποίος μας τίμησε με την ειλικρινή του φιλία, «έφυγε» από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του μία πλούσια παρακαταθήκη αξιών», αναφέρει η δημοτική παράταξη με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη.

«Γιάννενα Τώρα»

«Ο Θεόδωρος Μπαρτζώκας αποτέλεσε πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης στην Ήπειρο και υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα της πόλης μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η δημοτική παράταξη του Άρη Μπαρτζώκα.

Μερόπη Τζούφη

«Γήινος, ειλικρινής, προσηνής και αισιόδοξος, δεμένος με την προσφιλή καταγωγική γή, μέχρι τέλους. Καλό δρόμο... Δύναμη και κουράγιο στους αγαπημένους του, που θα κουβαλούν την πολύτιμη ανάμνηση του...»

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

«Ήταν πρωτοπόρος σε ιδέες και έργα. Τούτη την ώρα είναι φτωχά και  ανήμπορα τα λόγια να περιγράψουν  πρώτα την απώλεια  του ανθρώπου και  μετά το έργο και την προσφορά  σε επιχειρηματικό και  κοινωνικό επίπεδο, του Θ. Νιτσιάκου. Η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή σε όποιον και αν την χτύπησε. Η ταπεινή  του καταγωγή του, άφηνε έξω κάθε μορφή  αλαζονείας».

ΣΧΟΛΙΑ
Φαρσαρωτας Μιχάλης
Έχετε κάνει λάθος στην ανακοίνωση της παράταξης Γιάννενα Τώρα παρακαλώ διορθωστε και ας προσέχετε περισσότερο όταν πρόκειται για ενα θέμα που μπορεί να αναστατωνει τους οικείους του θανόντος. Μιχάλης Φαρσαρωτας συντονιστής της παράταξης Γιάννενα Τώρα. Ιν
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back