ΗΠΕΙΡΟΣ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Ζυγούρη

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Ζυγούρη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2024, 12:42
ΗΠΕΙΡΟΣ

Φορείς με ανακοινώσεις τους αποχαιρετούν τον δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη.
Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων εκφράζει «τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του δημάρχου Ζηρού Γιώργου Ζυγούρη, ο οποίος δεν πρόλαβε να προσφέρει όσα θα ήθελε για τον τόπο του και τους κατοίκους του. Στο σύντομο διάστημα, που υπηρέτησε τον Δήμο Ζηρού, διακρίθηκε για την αφοσίωσή του και την ευσυνειδησία του».

Η ΠΕΔ Ηπείρου στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του, την τοπική κοινωνία του Δήμου Ζηρού, την Ήπειρο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο αείμνηστος Γιώργος υπήρξε άριστος επιστήμονας, άρτιος επαγγελματίας, ευσυνείδητος κρατικός λειτουργός και αφοσιωμένος αυτοδιοικητικός για το Δήμο και τους πολίτες του. Στους οικείους του, καθώς και στην ευρύτερη «οικογένεια» του Δήμου Ζηρού εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για το χαμό του δημάρχου τους».

Το ΤΕΕ Ηπείρου εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα, που υπήρξε μέλος του και τονίζει πως «υπηρέτησε για χρόνια το θεσμό του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ως μέλος της αντιπροσωπείας του τμήματος, καθώς και σε πλειάδα επιτροπών, συμβάλλοντας στην πράξη ως μηχανικός, στην προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας».
Το ΤΕΕ θα συνδράμει ίδρυμα της περιοχής, στη μνήμη του Γιώργου Ζυγούρη και θα παραστεί ο πρόεδρος και μέλη της ΔΕ στην κηδεία.

Ο Δήμος Πωγωνίου αναφέρει: «Ο Γεώργιος Ζυγούρης υπηρέτησε με αφοσίωση την αυτοδιοίκηση αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να υλοποιήσει όσα επιθυμούσε για το Δήμο που τόσο αγάπησε».

Ο Δήμος Δωδώνης: « Αφήνει ανεκπλήρωτο το όραμα που είχε και τα σχέδιά του. Σε   όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του αφήνει ένα μεγάλο και  δυσαναπλήρωτο κενό».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3