Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Φούσα

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αντώνη Φούσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2022, 14:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του Αντώνη Φούσα εκφράζουν σε ανακοίνωση η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

«Ο Αντώνης Φούσας υπήρξε από τους ανθρώπους που αγάπησαν βαθιά τον τόπο τους και τον υπηρέτησε από την πολιτική και τη νομική επιστήμη με πάθος, ευπρέπεια, συνέπεια και εντιμότητα. Η παρουσία και η φωνή του θα λείψουν. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ψήφισμα για τον θάνατο του Αντώνη Φούσα εξέδωσε πριν από λίγο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου.

Συλλυπητήρια Βουλής και ΝΔ για τον Αντ. Φούσα

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού Αντώνη Φούσα, διατύπωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Στην κοινή ανθρώπινη μοίρα υπέκυψε ο συμπατριώτης Αντώνης Γρ. Φούσας, πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Ν.Δ. επί σειράν ετών, και η θλιβερή είδηση του αδόκητου θανάτου του προκαλεί αισθήματα θλίψης, ιδιαίτερα στον ηπειρωτικό κόσμο(…) Η πρόσφατη βράβευσή του στα Γιάννενα, στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, ήλθε ως δίκαια αναγνώριση μιας πολύ επιτυχημένης δικηγορικής πορείας πολλών δεκαετιών και ως επιστέγασμα πολλών άλλων βραβεύσεων από επιστημονικούς και αποδημικούς φορείς» αναφέρει.

Επίσης, τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3