ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων: Σαν άλλοτε…

Εικόνα του άρθρου Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων: Σαν άλλοτε…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2022, 01:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον 13ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων, ο οποίος έγινε την Κυριακή 13 Μαρτίου, συμμετείχαν δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι χρόνοι που πέτυχαν οι δρομείς των Ιωαννίνων, ήταν εξαιρετικοί. Ωστόσο, αυτό που σχολιάζεται ιδιαίτερα από τον Σύλλογο είναι η μεγάλη συμμετοχή μελών στην ημερήσια εκδρομή. «Θύμισε παλαιότερες περιόδους που δεν υπήρχαν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας. Ας ευχηθούμε ότι τα δύσκολα φεύγουν και με λίγη υπομονή ακόμη θα επιστρέψουμε με πάθος και δύναμη στα αγωνιστικά σαββατοκύριακα που έχουμε λατρέψει» αναφέρεται.

Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων δίνει και τα συγχαρητήριά του στη διοργάνωση του 13ου Ημιμαραθωνίου και ιδιαίτερα στον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων «που οργάνωσε και πραγματοποίησε έναν εξαίρετο αγώνα σε μια περίοδο που το υγειονομικό πρωτόκολλο έχει αυξήσει σημαντικά τον δείκτη δυσκολίας κάθε δρομικής-αγωνιστικής προσπάθειας».


Στη φωτό: Ο γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων Βαγγέλης Τσίμαρης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Δημήτρη Μουχάκη


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back