Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύλληψη 46χρονης για μαστροπεία στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Σύλληψη 46χρονης για μαστροπεία στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2016, 17:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

​Στη σύλληψη μιας 46χρονης Μολδαβής προχώρησαν σήμερα στα Γιάννενα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.

Ο έλεγχος των αστυνομικών έγινε, σε καφετέρια των Ιωαννίνων, όπου και συνελήφθη η γυναίκα, κατηγορούμενη για τα αδικήματα της μαστροπείας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν υπήκοο Μολδαβίας, ιδιοκτήτη του καταστήματος, με τις ίδιες κατηγορίες, ο οποίος αναζητείται καθώς και δύο γυναίκες, μία 46χρονη Ρουμάνα και μία 41χρονη Ουκρανή, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων. Η αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες και πήγε στο κατάστημα, όπου εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ερωτική συνεύρεση με τους πελάτες. Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι η 46χρονη μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία με τις δύο εργαζόμενες στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Μετά τις έρευνες στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 3.710 ευρώ, μία κάμερα με πομποδέκτη, δύο ξύλινα γκλοπ, 222 μάρκες, χειρόγραφες σημειώσεις και χρυσαφικά..

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις και κλοπές στη Φιλιππιάδα

Η ανάλυση του τρόπου δράσης, η αξιοποίηση στοιχείων και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων διαρρήξεων -κλοπών από σπίτια στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.

Από τη διερεύνηση των υποθέσεων προέκυψε ότι ο 18χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις - κλοπές σε σπίτια που έγιναν την 19/20-04-2014 στη Φιλιππιάδα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα, δύο φορητοί υπολογιστές, δύο φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Νέα σύλληψη για ηρωίνη στα Γιάννενα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που περιπολούσαν στην πόλη, ένας 39χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 4,4 γραμμαρίων. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Επίσης, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Άρτας, ένας 19χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back