ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλαλητήριο στις 13/12 στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Συλλαλητήριο στις 13/12 στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2023, 14:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί παγγιαννιώτικο συλλαλητήριο κατά του προϋπολογισμού, των φόρων και της ακρίβειας, στις 13 Δεκεμβρίου στις 18.30, στη Γιοσέφ Ελιγιά.

«Εμείς θα πληρώνουμε το 95% των φόρων. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι μόνο το 5%» αναφέρει το ΕΚ Ιωαννίνων στο κάλεσμά του, προς «όλα τα σωματεία, όλους τους φορείς, τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο το λαό της πόλης μας να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την αύξηση του εισοδήματός μας, ενάντια στη φοροληστεία και την ακρίβεια που το λεηλατούν, για να παρθούν τώρα μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων, της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Σημειώνει ακόμα ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες. Φορολογεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες για να τα δίνει στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα ‘ματωμένα’ πλεονάσματα του προϋπολογισμού, δηλαδή για το ξεζούμισμα που έχουμε υποστεί. Για τη βαριά φορολογία που μας επιβάλλει. Όπως έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ την εποχή των μνημονίων, έτσι γίνεται και τώρα για το νέο υπερμνημόνιο του ‘Ταμείου Ανάκαμψης’».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back