Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συγνώμη για το ασανσέρ

Εικόνα του άρθρου Συγνώμη για το ασανσέρ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/06/2017, 16:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συγνώμη ζητά από τους δημότες ο Δήμος Ιωαννιτών για τη μη λειτουργία του ανελκυστήρα τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών που στεγάζονται σε κτίριο στην οδό Καπλάνη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί από τις 29 Μαΐου επειδή υπάρχουν οφειλές στη ΔΕΗ από άλλη, τρίτη υπηρεσία που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με αυτές του Δήμου. «Η δική της ασυνέπεια όμως έχει σαν αποτέλεσμα τη διακοπή ηλεκτροδότησης κι άρα λειτουργίας του ανελκυστήρα ο οποίος καθημερινά εξυπηρετούσε τους πολίτες που απευθύνονται στις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου» επισημαίνεται. Ο Δήμος αναφέρει ακόμη ότι ο ίδιος προσπάθησε να βρει λύση στο πρόβλημα σε συνεννόηση με τη συστεγαζόμενη υπηρεσία στο κτίριο της Καπλάνη, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Γι’ αυτό και ο Δήμος έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες οι οποίες όμως μπορεί να καθυστερήσουν. Παράλληλα διαβεβαιώνει ότι αναζητά άλλες πιο άμεσες λύσεις, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών, χωρίς να διευκρινίζεται ποιες μπορεί να είναι αυτές οι άμεσες λύσεις.

«Σε κάθε περίπτωση κι ενώ η ευθύνη για τη μη λειτουργία του ανελκυστήρα δεν είναι δική του, ο Δήμος Ιωαννιτών δηλώνει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να λειτουργήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται» υπογραμμίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back