Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Surface Studio: Το πρώτο desktop pc της Microsoft

Εικόνα του άρθρου Surface Studio: Το πρώτο desktop pc της Microsoft
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/10/2016, 11:00
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Στο event της Microsoft στην Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε το ολοκαίνουριο μέλος της σειράς της, Surface Studio. Πρόκειται για έναν σταθερό υπολογιστή που έρχεται να καλύψει το «κενό» της οικογένειας Surface, καθώς η τελευταία ήδη διαθέτει ένα tablet και ένα laptop.

Είναι ο πρώτος all-in-one desktop της Microsoft με την πιο λεπτή LCD οθόνη, με πάχος μόλις στα 12.5 χιλιοστών με διαγώνιο 28 ιντσών και αναλογία πλευρών 3:2.

Όσον αφορά στην ανάλυση, διαθέτει 13,5 εκατομμύρια pixels, 63% περισσότερα από μία οθόνη ανάλυσης 4K. Στην οθόνη γίνεται χρήση μίας νέας τεχνολογίας με την ονομασία TrueColor, που επεξεργάζεται τα χρώματα και την φωτεινότητα με περισσότερο «αληθινό» τρόπο από άλλες οθόνες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Microsoft Surface Studio PC φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Skylake, GeForce GTX 965M 2GB (Core i5 Studio) ή GTX 980M 4GB (Core i7 Studio). Η μνήμη RAM είναι 8GB, 16GB, 32GB, η χωρητικότητα 1TB/2TB και 270W power supply. Ενσωματώνει 2.1 Dolby audio και μικρόφωνο να απευθυνθείς στην Cortana. Η κάμερα είναι 5 Megapixel με υποστήριξη Windows Hello.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο πληκτρολόγιο και ένα νέο ποντίκι στην σειρά Surface που θα συνοδεύει το All-in-One της.

Το Microsoft Surface Pro απευθύνεται πρώτα σε επαγγελματίες και σχεδιαστές και στοιχίζει $2999. Το All-in-One της εταιρείας είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από  26 Οκτωβρίου.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η διαθεσιμότητα αναμένεται μέσα στις γιορτές σε περιορισμένες ποσότητες με τιμές 2999, 3499, 4199 δολάρια. Περισσότερα αποθέματα θα διατεθούν από τη νέα χρονιά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back