Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«… στους χτύπους της καρδιάς!» από την Αδελφότητα Σκλιβανιτών

Εικόνα του άρθρου «… στους χτύπους της καρδιάς!» από την Αδελφότητα Σκλιβανιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2023, 17:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωσή της (μετά από ένα διάλειμμα δύο ετών λόγω πανδημίας) με θέμα: «…στους χτύπους της καρδιάς!» διοργανώνει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννιτών τη Δευτέρα 15 Μαΐου, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και με τη στήριξη της Μητρόπολης Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί και φορεσιές από πολλές περιοχές της χώρας όπως Ανατολικής Ρωμυλίας, Ορεινής Σερρών, Κεφαλονιάς, Αλμωπίας, Οινοφύτων και από την περιοχή της Σκλίβανης, ενώ θα τη διανθίσουν καταξιωμένοι μουσικοί από τις παραπάνω περιοχές.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων Βασίλης Μαγγιώρος τονίζει: «Η φετινή μας εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο σπουδαίο έργο του Γηροκομείου Ζωσιμάδων Ιωαννίνων και του παραρτήματός του, Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας. Στόχος μας είναι η στήριξη και η ανάδειξη του έργου των γηροκομείων μας και  η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης».

Ο κ. Μαγγιώρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους δασκάλους Στέργιο Ζιώγα και Γλυκερία Γούσια και την υπεύθυνη της χορωδίας Γεωργία Καρβούνη. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Παναγιώτης Τζόκας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back