Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους τέσσερις ανέμους...

Εικόνα του άρθρου Στους τέσσερις ανέμους...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2022, 19:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ για ένα ακόμα παιχνίδι ζορίστηκε πολύ και τελικά, το έχασε με 0-4 από τον Άρη.

Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό, ο Άρης είχε την πρώτη τελική, με τον Καμάτσο στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΣ προσπαθούσε να «γεμίσει» στην περιοχή των φιλοξενούμενων, τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν στην «ημερήσια», όχι όμως και οι ευκαιρίες.

Ο ΠΑΣ είχε την πρώτη τελική στο 34’, όταν ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Μπιλμπάο.

Τα ίδια περίπου συνέβαιναν στο β’ μέρος, μέχρι που ο Οντουμπάγιο, ο οποίος μόλις είχε μπει αλλαγή, κέρδισε πέναλτι από τον Μπιλμπάο.

Το μετέτρεψε σε γκολ ο Φαμπιάνο και ο Άρης προηγήθηκε.

Στο 72’ Μορέιρα και Παμλίδης δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Κουέστα να κάνει κάτι σαν έξοδο και στο επόμενο λεπτό, και πάλι οι επιθετικοί του ΠΑΣ δεν βρήκαν τον τρόπο, σε φάση διαρκείας.

Στο 74’ κύλησαν δύο ακόμα φάσεις μπροστά στα καρέ του Άρη, με τη μπάλα να φεύγει ξυστά κόρνερ.

Όλα αυτά γίνονταν ενώ ο Στάικος είχε αποφασίσει να γυρίσει την ομάδα σε 4-4-2 που για μια ακόμα φορά, φάνηκε πιο ταιριαστό, ειδικά με τον Ροσέρο στο ματς…

…και δυστυχώς, όπως συμβαίνει συχνά στον ΠΑΣ φέτος, πάνω στην καμπή του παιχνιδιού και ενώ το παλεύει, έφαγε ένα εύκολο γκολ με κακή άμυνα: στο 79’ κόρνερ του Άρη, «βόλεϊ» μέσα στην περιοχή και 0-2 με τον Ενκουλού, με εξ επαφής κεφαλιά.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε στο 81’: σέντρα, κεφαλιά του Νταμπό, απόκρουση του Αθανασίου και στην επιστροφή, ενώ ο Εραμούσπε προσπαθούσε να σώσει τα άσωστα στην κεφαλιά του Οντουμπάτζο, έκανε το 0-3…

Σαν να μην έφταναν αυτά, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πάλμα έκλεισε το σκορ στο 0-4.

Έτσι κύλησε άλλο ένα ματς που ο ΠΑΣ θέλει να ξεχάσει, στον κακό πρώτο γύρο.

Τα εύσημα πήγαν στην κερκίδα και στους οπαδούς του ΠΑΣ, που φώναξαν σύνθημα για τον δολοφονημένο Άλκη Καμπανό και χειροκρότησαν τον Πίρσμαν, που είναι από τους πολλούς παίκτες που λείπουν φέτος στον ΠΑΣ…


ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Σόρια, Μπιλμπάο, Πήλιος, Παμλίδης (87’ Φοφανά), Μορέιρα, Τζίμας (87’ Τσίρης) Μπάλαν.

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο (92’ Σγουρός), Μάνου Γκαρθία (73’ Νταμπό), Πάλμα, Καμάτσο (46’ Οντουμπάγιο), Ζερβινιό (79’ Γκρέι).




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back