Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 5-03-2020, 15:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σχολικό πρωτάθλημα ανακύκλωσης και φέτος από τον Δήμο Ιωαννιτών, με τα νηπιαγωγεία να συμμετέχουν κι αυτά για πρώτη φορά.

Η σχολική δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen.

Με αφορμή την έναρξη του σχολικού πρωταθλήματος και στα νηπιαγωγεία, «πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η διανομή των κάδων ανακύκλωσης» (σ.σ. πώς θα μπορούσε να αποτύχει άραγε η διανομή των κάδων;), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ μαζί με τους αντιδημάρχους καθαριότητας Βαγγέλη Πήχα και Παιδείας Γιάννη Αϊβατίδη παραβρέθηκαν στη διανομή των κάδων και χαιρέτισαν.

Mαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί των νηπιαγωγείων θα ανακυκλώνουν χαρτί και μπαταρίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνοντας πόντους ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που έχουν συλλέξει.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, οι γονείς θα μπορούν να ενισχύουν την προσπάθεια των παιδιών, προσκομίζοντας τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγουν στο σπίτι και δωρίζοντας πόντους στα σχολεία, μέσω της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen.

«Ο Δήμος φιλοδοξεί οι μαθητές των νηπιαγωγείων να αγκαλιάσουν τη δράση με ενθουσιασμό και θέρμη, όπως ήδη έμπρακτα έχουν αποδείξει οι μαθητές των δημοτικών σχολείων. Μετά το πέρας του σχολικού Πρωταθλήματος 2019-2020, θα επιβραβευτούν σε ειδική εκδήλωση όλα τα σχολεία για την προσπάθεια που κατέβαλαν» σημειώνεται.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2