ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο «παιχνίδι» του συνεδριακού τουρισμού

Εικόνα του άρθρου Στο «παιχνίδι» του συνεδριακού τουρισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2023, 18:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο 12 HAPCO & DES με θέμα «Συναντήσεις στην Ελλάδα: The Game Changer», που έγινε στην Αθήνα, πήρε μέρος ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Λώλης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που διοργάνωσε ο σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων με προφανή στόχο, την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λώλης τόνισε ότι τα Γιάννενα αποτελούν «έναν αναδυόμενο κέντρο νέας αστικής εμπειρίας 365 ημερών, ένα μητροπολιτικό κόμβο πολλών επιλογών και ποικίλων εναλλακτικών δραστηριοτήτων, για κάθε γούστο και ηλικία».

Είπε επίσης ότι η πόλη «διαθέτει όλες τις απαραίτητες συνεδριακές υποδομές (κυρίως σε ξενοδοχεία 5* και 4*), αναπτυγμένη οδική συνδεσιμότητα και, τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στις δύο πρώτες θέσεις στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών στα ξενοδοχεία της χώρας».

Πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, τόνισε ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενημέρωση των τοπικών εταίρων σχετικά με τη μετατροπή της πόλης σε αναγνωρισμένο προορισμό φιλοξενίας διεθνών συνεδρίων, τονίζοντας ότι το στοίχημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης μπορεί να κερδηθεί με μία συνεπή εξωστρεφή στρατηγική στήριξης πολιτικών και προωθητικών θεσμικών ενεργειών».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back