ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο 0-1... χτύπησαν τα ξυπνητήρια

Εικόνα του άρθρου Στο 0-1... χτύπησαν τα ξυπνητήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/10/2017, 23:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά, σε ένα παιχνίδι που μέχρι περίπου το 50ο λεπτό προσφερόταν για… χαλάρωση και απογευματινό ύπνο, ο ΠΑΣ νίκησε με 201 την Κέρκυρα, συνεχίζοντας έτσι το θετικό του ρεκόρ στα Γιάννενα, τόσο φέτος, όσο και εις βάρος των νησιωτών (που συνεχίζουν να χάνουν από τον ΠΑΣ ή με 2-1 ή με 1-0). Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε τίποτε περισσότερο στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία. Στο δεύτερο όμως, οι δύο ομάδες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 56’ ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, όπως και στο 61’ η Κέρκυρα, αλλά το δοκάρι σταμάτησε τη «λόμπα» του Γκόμες. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, ο Παμλίδης πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Αρτυματά και νίκησε τον Βελλίδη για να κάνει το 0-1.

Κάπου εκεί βάρεσαν τα… «ξυπνητήρια». Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ναδάλες πίεσε, πήρε τη μπάλα, έκανε την παράλληλη πάσα και ο Κόντε ισοφάρισε. Στο 82’, ο Γιάκος πήρε «εκδίκηση» για το λάθος του στη φάση του Γκόμες και με ωραίο τρόπο ανέτρεψε το σκορ. Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ είχε γίνει καταιγιστικός, με τον Σολτάνι να χάνει τα άχαστα…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62' Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (55' Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68' Χαλκιαδάκης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (79' Κόντος), Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60' Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς (87' Ντουαλά), Παμλίδης.


FcTables.com


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back