Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 8 Ιανουαρίου η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου

Εικόνα του άρθρου Στις 8 Ιανουαρίου η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/12/2016, 20:16
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι ένας από τους μουσικούς που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο γνωστός σε όλον τον κόσμο βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος θα εμφανιστεί στα Γιάννενα, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 8 Ιανουαρίου, στις 20:30. Μαζί του, στο πιάνο, θα είναι ο διαπρεπής ιταλός Enrico Pace.

Η συναυλία αυτή, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 10 Οκτωβρίου. Αναβλήθηκε όμως λόγω του γνωστού προβλήματος ακύρωσης πτήσης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ο Λεωνίδας Καβάκος πριν από λίγο καιρό ανακηρύχθηκε κορυφαίος μουσικός του κόσμου, κατακτώντας το βραβείο Léonie Sonning Music Prize 2017. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση. Ο Καβάκος είναι ο πέµπτος βιολιστής στην ιστορία που κερδίζει αυτό το βραβείο.

Τα Γιάννενα είχαν την ευκαιρία να τον ακούσουν στα πρώτα του βήμα. Τον Μάιο του 1994 ο Καβάκος, με καταγωγή από τη Βήσσανη Πωγωνίου, είχε δώσει μια συναυλία στο νεόδμητο τότε Πνευματικό Κέντρο.

Η προπώληση των εισιτηρίων στο Πνευματικό Κέντρο ξεκίνησε (11:00-15:00). Στην προπώληση, το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ, ενώ στην είσοδο 25 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back