Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινάει το «Χωριό του Αϊ Βασίλη»

Εικόνα του άρθρου Στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινάει το «Χωριό του Αϊ Βασίλη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/11/2018, 15:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 7 Δεκεμβρίου, στις 17.00, θα γίνουν τα εγκαίνια του Χωριού του Αϊ Βασίλη στον Φρόντζο, στον παλιό ζωολογικό κήπο. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν εκδήλωση που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία, με μουσική και άλλα γεγονότα, στα οποία, όπως ενημερώνουν, θα συμμετάσχουν και καταστήματα της πόλης και θα καταλήξει στον Φρόντζο.

«Ακούστε μια ωραία ιστορία: Πριν από πολλά χρόνια, στο δάσος πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων, υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος. Τα χρόνια πέρασαν, ο ζωολογικός κήπος έκλεισε, ο χώρος ξεχάστηκε και τον κάλυψε το δάσος. Μέχρι φέτος, που αποφάσισε να μείνει εκεί για τα Χριστούγεννα ο Αϊ Βασίλης», διηγείται η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, οι διοργανωτές καλούν όσους-ες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, ντυμένοι με αγιοβασιλιάτικες στοές, για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση των εγκαινίων. Η φόρμα συμμετοχής είναι εδώ: https://goo.gl/forms/UjEHUEcfWYIE3AJY2.


ΣΧΟΛΙΑ
LAMBROS
αισχος κ ντροπη Αι βασιλης που δεν δινει ουτε ενα απλο δωρακι μια καραμελα που λεει ο λογος στα παιδακια δεν ειναι αι βασιλης !θα επρεπε να ντρεπονται οι διοργανωτες
LAMBROS
θα επρεπε να ντεπονται οι διοργανωτες αυτου του αισχους..το καθε παιδακι παει στον αι βασιλη ωστε να φυγει απο κει με ενα δωρακι..ουτε μια καραμελα δεν τους δινει..αισχος κ ντροπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back